Sasonlu öğrenci ve öğretmerlere Ardeşen gezisi
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR, RİBİAD Genel Başkanı Erol AYKUT, TÜMBİA Genel Başkanı Ufuk BİLGETEKİN, MADEFE Genel Başkanı Prof. Dr. Ertaç ERGÜVEN ve Danışma Kurulu Başkanı Can ÇOBANOĞLU, TÜMBİFED Genel Başkan Vekili Hayri ÜLGEN, Diyarbakır Derneği Başkanı Medeni DEVECİ, MUŞBİAD Genel Başkanı Dr. Şerafettin EKİCİ, bu dayanışma ve kültür gezisine katıldılar.
Sason ilçesinden 20 öğrenci ,öğretmenleriyle birlikte Ardeşen ilçesinde 1-3 Haziran 2016 tarihlerinde bölgenin turistik ve kültürel açıdan önemli yerlerini ziyaret ederek, Ardeşen halkının konukseverliğini, dayanışma duygusunu yaşadılar.
Bu girişim, yalnızca Sason’dan gelen öğretmenlerin ve öğrencilerin dayanışma ve beraberlik duygularını geliştirme fırsatı vermekle sınırlı kalmayarak ,Ardeşen ile Sason ilçeleri kardeş şehir olma kararı alındı.
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN “Sevgi ve kardeşlik köprüleri inşa ettiklerini, misafirleri ağırlamaktan gurur duyduklarını” ifade etti. Başkanımız Cuma UÇAR’da ; ”Bu kardeşlik ilişkisinin ve bağının her bakımdan tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini” ifade ederek, iki ilçe belediyeleri yöresel değerleri içeren karşılıklı hediyeleşmeleri gerçekleşti. Belediye Başkanınız Cuma Uçar Ardeşen Ziyaretinde Adeşen Kaymakamlığını ziyeret ettiksen sonra Ardeşen Belediyesinin Bir müze açılış törenine katılarak açılış kurdelesini kestiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 012 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 02Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 03İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 04BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 05VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 06GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 07TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 08BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 09BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 10LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 11BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 12AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 13EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 14DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 15CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI




Henüz Yorum yok