
KDP Genel Başkanı Bucak Radyo Yüksel'e Konuk Oldu
Kürdistan Demokrat Partisi (PDK/KDP) Genel Başkanı Sertaç Bucak, Mustafa Barzani’nin 37. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan anma programı için Batman’a geldi.
Partisinin il başkanlığı tarafından organize edilen anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Genel Başkan Bucak, RADYO YÜKSEL'de Dj Sibelin programına konuk oldu.Programda gazeteci Ferit TUNÇ'unn sorularını yanıtlayan PDK-KDP Genel Başkan Bucak ”Ölümsüz ulusal önder Mele Mustafa Barzani’nin 37. vefat yıldönümün anma etkinliği 6 Mart Pazar günü saat 13.00’da Vural Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Bizler de bu program için Batman’a geldik. Anma etkinliğine tüm Batman halkını bekliyoruz” dedi.
PDK Genel Başkanı Sertaç Bucak, sürece ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Biz insanların ölmesini isteyemiyoruz. Kentlerimiz, köylerimiz zaten yıllardır yakılıp yıkıldı. Kürtler bir ulustur. Bu ülkede Türkler ne hakka sahipse Kürtler de o hakka sahip olmalıdır. Bunun için barışçıl bir mücadeleyi benimsiyoruz. Kürtler yaşayarak mücadele etsinler. Biz çok öldük, yeter artık. Türkiye İran’dan daha demokratiktir. Ama Türkiye bir Avrupa devleti kadar demokratik değildir” dedi.
Program da sorulan , etkinliğiniz için neden Batman'ı tercih ettiniz ? sorusunu BUcak şöyşe yanıtladı: Diyarbakır'da ki olaylar malumunuz. Bböyle bir oetamda Diyarbakır da böyle bir etkinlik düzenlememizin doğru olmayacağını düşündük. Batman'da ki teşkilartımızdan da öyle bir talep gelince değerlendirip, etkinliğimiz Batman'da yapma kararı verdik. dedi.
Etkinliliğimide tüm Batmann haalkı ve özellikle Radyo Yüksel dinleyicilerini davet ediyoruz. Katılımlarınız bizleri onure edeccek dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok