
ONBİNLERDEN ‘İSRAİL’E SERT TEPKİ
‘İSRAİL’E LANET YAĞDI
Vatandaşlar alanda tekbirler getirip İsrail aleyhine sloganlar atıp, siyonist İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı.

Platformda asılan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin dev posteri dikkatlerden kaçmadı. Bir çok yere Filistin ve tevhid bayrakları asıldı. Mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, Filistin Alimler Birliği Başkanı Nevaf Tekruri, HÜDA PAR il ve ilçe yönetimi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sanatçılar tarafından icra edilen müzik etkinliğinde okunan ilahi ve marşlar alanda yankılandı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “37 Gündür ümmet ayakta ama birkaç gündür Filistinli kardeşlerimizden çağrı yapıldı. Dediler ki ‘Önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri meydanları doldurun, dayanışmayı güçlendirme ve ABD ile siyoniste baskı yapma günleri olsun.’ Biz kıyamdayız, ayaktayız, biz bu tufanın arkasındayız, meşru görüyoruz. Mazlumlarla dayanışma içindeyiz, zalimin zulmüne boyun eğmeyen azizleri tebrik ediyoruz” dedi.
” siyonist terör rejimi yerle bir olan itibarını düzeltmek için hiçbir ahlaki sınır tanımadan, bütün gücüyle Gazze’ye saldırıyor, Gazze’de soykırım uyguluyor, adeta Gazze’yi mezbahaneye dönüştürüyor. Bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, yaralı demeden her yeri bombalıyor, okul, hastane, cami demeden her yeri yakıp yıkıyor ve dünya bu vahşete seyirci kalıyor.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok