
VALİ CANALP'TAN HASANKEYF’E İNCELEME ZİYARETİ
VALİ CANALP'TAN HASANKEYF’E İNCELEME ZİYARETİ
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla başlattığı ilçe gezilerine Hasankeyf ilçesiyle devam etti.

Hasankeyf ilçesine gelişinde Vali Ekrem Canalp’i ve beraberindeki heyeti Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçe yöneticileri karşıladı.
Karşılama sonrası Kaymakamlık Konferans Salonuna geçen Vali Ekrem Canalp, Kaymakam Şenol Öztürk’ten ilçenin genel durumu ve tarihçesi, yürütülen projeler, yapımı devam eden kamu yatırımları, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile kurumların çalışmaları hakkında bir brifing aldı. Brifing’ te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet Hasankeyf’te yapımı devam eden Arkeopark Kültür alanında incelemelerde bulunarak ilçe esnafını da ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet edip halini ve hatırını sordu. Vali Ekrem Canalp’in Hasankeyf ilçe programı Müze ve tekne turlarının ardından sona erdi.
Hasankeyf ilçe ziyareti sırasında Vali Ekrem Canalp’e, Hasankeyf Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Jandarma Komutanı Adem Taşkın, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok