AK PARTİ’DEN ÇİTFÇİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
AK PARTİ’DEN ÇİTFÇİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
AK Parti Batman İl Başkanı. A. Akif Gür, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi'ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Başkan Gür ve yönetimi yeni seçilen Çiftçi’ye ziyaret gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Gür, yeni seçilen başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Esnaf ve Sanatkarların bir ve beraber bir şekilde hareket etmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Gür, AK Parti olarak oda üzerinden esnafa her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.
Esnafa daha önce de katkı sunduklarını anımsatan Gür , ‘’Esnafımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başkanımızın yanındayız. İnşallah bu oda yeni dönemle birlikte gerçek hüviyetine kavuşup esnaflarımızın sorunlarına çareler üreten bir oda haline gelecektir. Birlik ve beraberlikle hareket edildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun yoktur. Başkanımızın yanındayız ve başkanımıza güveniyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz’’ dedi.
Başkan Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Gür ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Çiftçi, “Esnafımıza hizmet etmek için destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Batman esnafımıza elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza inancım tamdır. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok