Kozluk fotoğrafçıların ilgi odağı oldu
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Tosunpınar köyündeki Ayngebire Piknik Alanı görsel güzelliğiyle fotoğraf tutkunlarının dikkatini çekiyor.
Fotoğraf çekimleri için tercih edilen nadir yerlerden olan piknik alanı, dört mevsimde de güzelliğini koruyor.
Aralarında öğretmen, gazeteci ve araştırmacıların da bulunduğu fotoğrafçı gruplar, ilçede sonbahar görünümüyle çektikleri fotoğrafları farklı platformlarda sergileyerek, ilçenin tanıtımına katkıda bulunuyorlar.
İnsan ve orman temalı fotoğraflar çeken Batmanlı fotoğraf tutkunlarından Orhan Kartal ve Tarhan İrtem, çektiği fotoğraflarda her mevsimin ayrı bir güzelliğinin olduğunu belirtiyor.
Ayngebire'nin her mevsim yaşanan renk cümbüşünün sonbaharda bambaşka bir hal aldığını dile getiren Kartal, "Suyun üzerinde yüzen yapraklar, ağaç dallarının hafif hafif sallanışı, ıslak toprağın kokusu, görsel bir şölen sunan doğanın renkleriyle sonbaharın kucağına çağırıyor insanı. Ayngebire, güzel bir doğa yapısına sahiptir. Özellikle sonbahar fotoğrafları çekmek için çok güzel bir mekân. Biz de fotoğraf çektik ve gayet zevk aldık. Çok hoşumuza gitti. Herkese tavsiye ediyoruz. Özellikle gelin ve damat çekimleri için mutlaka gelinmesi gereken bir mekân. Batman ve diğer illerden herkesin gelip bu doğa güzelliğini görmesini tavsiye ediyoruz." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok