
“TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Milletvekili Ramanlı: “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO ve TPIC Bölge Müdürleri ziyaretlerinde, TPAO ve TPIC’in Batman’ın talihini belirleyen kuruluşlar olduğunu belirterek, TPAO’nun petrol şehri Batman’ı Batman yapan köklü bir geçmişe sahip olan kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.
Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, petrol şehri Batman’ın en köklü kurumlarından olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve Turkish Petroleum International Anonim Şirketini ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi.
Yeni saha çalışmaları konusunda TPIC Batman Bölge Müdürü Ergin Yavaş da Şırnak’ta bulunan yeni kuyular hakkında genel bilgilendirmede bulundu.
Bölge müdürleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve ağırlanan Ramanlı, yer altı kaynaklarını arama, bulma ve rafineri hizmeti veren kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Petrol şehri Batman’ın petrol ile özdeşleştiğini ve Batman’ın gelişiminde ve büyümesinde çok büyük katkılarının olduğunu belirten Ramanlı, “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır. İki kurumun çalışmaları ve Batman geneli sağladıkları istihdamdan dolayı önemli bir yere sahiptirler. Köklü bir geçmişe sahip olan TPAO, Batman’ı Batman yapan yegâne kuruluşlardan biridir.” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok