
RAMANLI "VAZİFEMİZ VATANDAŞIMIZA HİZMETTİR"
Milletvekili Ramanlı’dan Batman Ticaret Borsası’na ziyaret
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Batman’da yoğun program ve ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Ramanlı’ya İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.
Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Adana’da yaşanan menfur olayda HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin’in vefatı nedeniyle başsağlığı ve taziyelerini sundu.
Başkan Güneş, Milletvekili Ramanlı’ya Batman için planladıkları projelerin sunumunu yaptı ve aynı projeleri Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile paylaştığını kaydetti.
Batman Ticaret Borsası olarak Siirt ve Şırnak’ı da temsil ettiklerini söyleyen Güneş, “İlimizle birlikte diğer illeri de destekleyeceğiz. Bu projeler kolay değil. Projelerimiz gerçekleşirse Siirt, Şırnak ve Mardin’i bile destekleyebiliriz.” şeklinde konuştu.
Projeleri inceleyen Ramanlı projelere gerekli desteklerini sunacaklarını belirterek, “Batman’ı geliştirecek ve ileri taşıyacak her projenin arkasındayız. Özellikle Batman’ımızın diğer iller arasında güzel projelere imza atması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Projeler konusunda takıldığınız herhangi bir konuda, vekiller olarak bizlerin vazifesi vatandaşımıza hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Batman ziraatı ve gelişimi için büyük projelerin gerçekleştirilmesi için adımların atılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok