“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile birlikte Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Hicret Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.
Kursu gezen Nasıroğlu ve Şansi, öğrenciler ve hocalarla sohbet ederek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Burada konuşan Nasıroğlu, Türkiye’nin ve bölgenin zorlu bir coğrafyada bulunduğunu belirterek, bu nedenle toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü söyledi.
Yaşanılan yerlerin sevilmesi ve geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Nasıroğlu “Doğduğumuz ve yaşadığımız topraklara sahip çıkmalıyız. Memleketimizi güzelleştirmek için hep birlikte çalışmamız gerekiyor” dedi.
Gençlerin iyi bir eğitim almasının önemine değinen Nasıroğlu, toplumun sorunlarına karşı duyarlı olunması gerektiğini belirterek gençlere sahip çıkmanın herkesin sorumluluğu olduğunu kaydetti.
Bağımlılık ve sosyal sorunlarla mücadelede eğitim ve aile desteğinin önemine dikkat çeken Nasıroğlu, gençlerin dini ve ahlaki değerlerle yetişmesinin toplumsal huzura katkı sağlayacağını dile getirdi.
AK Parti Batman İl Başkanı Şansi ise konuşmasında, Türkiye’nin geçmişte darbe süreçleri ve siyasi istikrarsızlıklarla karşı karşıya kaldığını belirterek, AK Parti iktidarlarıyla birlikte altyapı, sağlık, eğitim ve savunma sanayi alanlarında önemli gelişmeler yaşandığını ifade etti.
Ziyaret, öğrencilerle yapılan sohbetin ardından sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ASKON’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI
- 02VALİ CANALP’TEN KADİR GECESİ MESAJI
- 03ÇOK SAYIDA SİLAH VE MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 04MHP, BATMAN’DA KARDEŞLİK SOFRASI KURDU
- 05VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 06VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 07ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 08ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 09YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 10BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 11VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 12NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 13İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 14NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 156 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ




Henüz Yorum yok