“BATMAN, AMEDSPORUN İKİNCİ EVİDİR”
“BATMAN, AMEDSPORUN İKİNCİ EVİDİR”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un ihtiyaç halinde maçlarının Batman’da oynanmasını önerdi.
Diyarbakır temsilcisi Amedspor, TFF 1. Lig’in ikinci haftasında İstanbulspor ile Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İstanbulspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçta futboldan çok saha zemini gündeme geldi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri, zeminle ilgili sıkıntılarını dile getirdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ve Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, saha zemininin kötü olduğuna vurgu yaptı.
“BATMAN, AMEDSPOR’UN İKİNCİ EVİ GİBİDİR”
Ekmen, Amedspor’un başarılı olmasını dilediğini belirterek, Diyarbakır Stadyumu’nda tespit edilen zemin probleminin hızlı bir şekilde çözülmesini umduğunu ifade etti. Amedspor’un bölgenin gözbebeği bir takım olduğunu vurgulayan Ekmen “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır ziyareti sezon için güzel bir başlangıç oldu. Ancak, bu maçta saha zemininin sezona hazır olmadığı yönünde tespitler yapıldı. Umarım bu sorun en kısa sürede çözülür. Ancak başka bir sahada maç oynanması gerekirse Batman, Amedspor’un ikinci evi gibidir. Böyle bir durumda, Amedspor’un maçlarını Batman’da oynamasını arzu ederiz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok