"SAĞLIK BAKANI DERHAL İSTİFA ETMELİDİR"
Türkiye'nin en önemli gündemlerinden biri haline gelen “Yeni doğan çetesi” ile ilgili yargılanma başladığına dikkat çeken Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, "Sağlık Bakanı istifa etmeli" dedi.
İnsanın kanını donduran bu dehşet verici olay, gün geçtikçe siyasi alanda da pis kokular yaymaya başladığını ifade eden Başkan Fırat, "Dünyanın hiçbir yerinde eşi benzeri olmayan bu vahşetin failleri yargılanırken, yıllardır bu cinayetlerden haberdar olan ve ses çıkarmayanların, bu eli kanlı katillere neden bu fırsatı verdiklerine anlam vermek mümkün değildir. En önemlisi bu bebek katillerine hastahane sahiplerinin de ortak olduğu iddia edilmektedir. Eğer bu iddia doğru ise Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çalışan bu hasta hanelerin daha fazla kazanç elde edebilmek için yıllarca bu çetelerle ortak çalıştığını bildiği halde bu bebelerin öldürülmesine göz yuman, ses çıkarmayan başta Sağlık Bakanı olmak üzere, bu işlerden sorumlu bütün yetkililer istifa etmeli ve bu çetelerle yargılanmalıdır. Ama maalesef bu ülkede topluma kim ve ne kadar zarar verirse versin her zaman paçayı kurtarmıştır.
Ekonomiyi batıran, Emekliyi açlığa,çiftçiyi,köylüyü sefalete sürükleyenler hala bu devletin en tepesinde sefahat içinde hayat sürmektedir. Bu millet Dilan Polat olayını henüz unutmamıştır. Temennimiz, bu bebek katillerinin ve onlara destek verenlerin, himaye edenlerin, hangi makam ve mevkide olursa olsun en ağır cezaya çarptırılmalarıdır. Aksi halde kamuoyunun vicdanı asla rahat olmayacaktır" dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok