Uzmanından Coronavirus tedbirleri
Yeni tip Coronavirus salgını (Kovid-19) ile mücadele kapsamında uzmanlar, zorunlu durum olmadıkça vatandaşların kalabalık ortamlarda bulunmaması, evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
Batman’da özel bir hastanede görev yapan Dâhiliye Uzmanı Doktor Ahmet Nas, virüse karşı önemli tavsiyelerde bulundu.
Nas, Coronavirus hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Coronavirus hastalığı 15 güne yakındır Türkiye’de ortaya çıkmıştır. Uzmanlar ve hükümet yetkilileri her zaman söylüyorlar, elimizden geldiğince evden çıkmamamız gerekir. Bol bol su içmememiz lazım. Sık sık ellerimizi yıkamamız, düzenli yatmamız, bol bol vitamin tüketmemiz gerekir. Elimizden geldiğince hem evdekilerle hem de dışardakilerle mesafemizi uzak tutmamız lazım." diye konuştu.
İnsanlarla mesafenin en az bir metre olması gerektiğini vurgulayan Nas, "Biz tedbirlerimizi alırsak Coronavirus hastalığı fazla yayılmaz. İnşallah en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulacağız. Eğer dikkat etmesek bu hastalık daha çok çoğalacak, vefat edecek insanımız çoğalacak. Ne kadar tedbirimizi alırsak o kadar erken bu virüs hastalığı aramızdan ayırılır. Birincisi diyoruz ki; evden çıkmayın, ikincisi ellerinizi bol bol yıkayın. Bol bol vitamin alın ve uykusuz kalmayın. İnsanlardan uzak durun. Bunları uyguladığımız zaman bu hastalık bize bulaşmaz."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 02BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 03HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 04“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 0529 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 06BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR
- 07YOLLARDA YOĞUN MESAİ
- 08ODUNCU'DAN HUKUKÇULARA DESTEK
- 09NECAT NASIROĞLU BULVARI’NDA YAĞMUR SUYU HAT ÇALIŞMASI
- 10“ŞEHİRLER OTELLERLE DEĞİL, HİKÂYELERİYLE HATIRLANIR”
- 11ŞANSİ, TÜGVA YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
- 12RAMANLI: YURT DIŞI UÇUŞLAR BAŞLAMALI
- 13GENEL BAŞKAN SERT’TEN BATMAN’DA YOĞUN TEMAS
- 14ÇETİN: DEVLETİMİZİN BEKASI HER TÜRLÜ HESABIN ÜZERİNDEDİR
- 15EKMEN: ADLİ TATİL, ADALETİN DE TATİLE ÇIKMASI ANLAMINA GELMEMELİ




Henüz Yorum yok