GAZETECİ YAZAR AZİZ KARATAŞ'A ÖDÜL
GAZETECİ YAZAR AZİZ KARATAŞ'A ÖDÜL
11. Mood Ödülleri sahiplerini buldu; Aziz Karataş “Yılın En İyi Röportajı” ödülü aldı.
Mood Dergisi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen törenle "11. Mood Ödülleri" sahiplerini buldu. Sanat, spor ve medya dünyasından önemli isimlerin katıldıkları görkemli törende “Yılın En iyi Röportajı” ödülüne, Gazeteci Yazar Aziz Karataş layık görüldü.
.jpg)
Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı. Jüri tarafından ödüle layık görülen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. Törende, Gazeteci Yazar Aziz Karataş, “Yılın En İyi Röportajı ödülüne layık görüldü.
Sahneye röportaj yaptığı Melike Özkorkmaz ile birlikte çıkan Aziz Karataş, konuşmasına Melike’nin yaşam mücadelesini konu aldığı röportajından kısa kesitler vererek başladı. Karataş, “Melike’nin azmi ve cesareti onun gibi nicelerine gayret ve umut olmasını diliyorum. Aldığım bu ödül cesaretin, mücadelenin, azmin ve zaferin ödülüdür. Biz Melike ile birlikte milyonların kalbine dokunduk ve öyle ummuyorum ki bir sonraki ödül töreninde Melike, bu sahneye yürüyerek çıkar. İşte o zaman en güzel ödülümüzü alırız” dedi.
Yaşam boyu onur ödülü tiyatro sanatçısı Nevra Serezli'ye, Yılın Meslek Onur ödülü Turgay Kıran'a, Yılın en iyi oyuncusu ödülü Burak Hakkı'ya, En iyi orkestrası ödülü Enbe orkestrasıyla Behzat Gerçeker'e, Yılın En iyi Şarkısı Ödülü "Gökyüzünü tutamam" şarkısıyla Can Koç'a verildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok