OGANSİA BATMAN ŞUBESİ AÇILDI
Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firmalarından birisi olan Ogansia'nın, Batman satış noktası açıldı.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN tarafından Batman’a kazandırılan mağazada takviye edici gıdalar, içecek grubu, kozmetik ürünleri ve dezenfektanların satışı gerçekleştiriliyor.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN yaptığı açıklamada; ‘’ Merkezi Bursa’da olan firmamız tamamlayıcı tıp alanında hizmet vermektedir. Yönetim kurulu başkanı Yunus Emre Ogan , Uludağ Üniversitesi ve Tübitak iş birliğiyle üretim çalışmalarına devam ediyor. Gıda takviyeleri, dermokozmetik ürünler, temizlik malzemeleri, kahve /çay ve medikal ürünleriyle Türkiye’de 200’den fazla satış noktası bulunan Ogansia, 30 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Sağlığa yatırım yapmanın önemli olduğu günümüz şartlarında hayat kalitesini arttırmak ve gelecek nesillere bu bilinci kazandırmak istiyoruz. Ekim ayında açtığımız mağazamız da Kahve ikramımız ile sağlıklı yaşama ve sağlıklı yaşlanma adına konuşabiliriz. Belde mahallesi TPAO bulvarı üzerinde (sadık künefe yanı) olan mağazamıza tüm Batman halkını bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Mağaza müdürü Afşin YILDIZ ise geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu belirtirken şu açıklamada bulundu;’’ Kozmetik, parfüm ve temizlik ürünlerimiz de bulunmaktadır. Günümüzde gıda takviyeleri çok tercih edilmektedir. Şu dönemde herkesin kullanması gerekmektedir. Dünya ve ülkemiz korona virüsü tehdidi ile karşı karşıya. Bu anlamda firmamızın gıda takviyeleri çok etkili. Bağışıklık sistemi için oldukça yararlı, modern tıbbın çaresiz kaldığı yerde Ogansia devreye giriyor. Birçok bakteriye yönelik etkili olan el dezenfektanları bulunmaktadır” dedi.
Ogansia Batman satış noktası TPAO bulvarı sadık künefe yanında hizmete girdi. (Faruk Çiftçi)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok