ÇİFTÇİ UMUT KERVANI'NI ZİYARET ETTİ
Başkan Çiftçi’den Umut Kervanı’na ziyaret
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Umut Kervanı’nın başlatmış olduğu deprem bölgelerine yardım seferberliğini yerinden inceledi.
Batman Umut Kervanı ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “6 Şubat Pazartesi sabah meydana gelen depremden dolayı on ilimiz çok büyük bir felaketle karcı karşıya kaldılar. Tüm ülke yek vücut yardım kampanyalarına başladı. Ülke geneli bir seferberlik başlatıldı. Batman ilimizde azami derecede en yüksek derecede elinden geleni yapmaya çalıştı. Sivil Toplum kuruluşları hepsi seferber oldular. Bunlardan biride Batman Umut Kervan’ıdır. Umut Kervan’ının yardımlarını yerinde incelemeye geldik. Maşallah çok özveriyle çalışıyorlar. Milletimiz, esnafımız, halkımız çok duyarlıdır. Halkımız özveriyle çalıştı. Harıl harıl yardımları taşıdılar. Her çeşit yardımı getirdiler. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.
“MİLLETİMİZ ÖZVERİLİ DAVRANDI”
Yapılan yardımları tek tek inceleyen Başkan Çiftçi şunları söyledi: “Özelikle esnafımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Acil ihtiyaç listesinde en çok duyulan yardımları getirdiler. Ne lazım olduysa; battaniye olsun, ekmek olsun, su olsun her şeyi getirmeye çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bu belalar bir daha yaşanmazda bu şeylere muhtaç kalmayız. Milletimiz bu konuda özverili davrandı, yaptıkları fedakarlıklar için çok gururluyuz. Sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyoruz. Mal toplamada, yüklemede, taşımada, dağıtımda çok güzel organizasyonlar yaptılar” diye söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok