Batman’da 'Müzeler Haftası' kutlandı
18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuayen salonunda yapılan etkinlikle kutlandı.
Programa; Vali Azmi Çelik, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kültür ve Turizm Müdür Mehmet İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl AFAD Müdürü Fevzi Bakır, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve bazı yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.
Yapılan programın ardından Vali Azmi Çelik ve beraberindekiler, Müze Parkı dolaştı. Müze Müdürü Vehbi Yurt’tan bilgiler alan Vali Çelik, Müze Parkı dolaşan ve burada tarih hakkında bilgi alan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Programa katılan vatandaşlar ve öğrenciler ise Müzeyi dolaşarak tarihi eserler hakkında bilgi sahibi oldular.
Müze Müdürü Vehbi Yurt, Batman ve ilçelerindeki kazılarla ilgili yaptığı sunumda katılımcılara bilgiler aktardı.
Yaptıkları etkinlik hakkında açıklamada bulunan Müze Müdürü Vehbi Yurt, 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri kapsamında Batman müzesini vatandaşlara açtıklarını ve burada tarihi eserleri gördüklerini söyledi. Yurt, okullarda etkinlik haftası kapsamında öğrencilere geçmiş tarih ve tarihi eserler hakkında seminerler vereceklerini belirtti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 02BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 03HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 04MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 05KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 06HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 07BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 08BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 09CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 10KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 11EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 12BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 13FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 14BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 15TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”




Henüz Yorum yok