Camide açılan kütüphane kitap yardımı bekliyor
Batman merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Selimiye Camiinde açtıkları kütüphanede kitap olmadığını söyleyen Selimiye Camii Dernek Başkanlığı, yayınevlerinden kitap talebinde bulundu.
Batman Selimiye Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Resul Güngör, uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları kütüphane için yaklaşık 10 bin kitaba ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek talebinde bulundu.
Güngör, "Kütüphanemiz var, ancak kütüphaneye koyacak kitaplarımız yok. Yaklaşık 10 bine yakın kitaba ihtiyacımız vardır. Yaptığımız kütüphaneden mahallemizde bulunan cami cemaati, okul ve medrese öğrencilerine faydalanacaktır. Bu konuda yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek bekliyoruz. Cami Derneği olarak maddi sıkıntılardan dolayı kitap alamıyoruz. Yapacakları destekten dolayı şimdiden kendilerinden Allah razı olsun diyoruz." dedi.
Açılan kütüphane için kitap isteyen cami müdavimlerinden Cemil Tunç ise şunları söyledi:
"Selimiye Camisinde bir kütüphane açtık. Kitaplarımız yok. Bu konuda Türkçe, Kürtçe, Arapça kitaplara ihtiyacımız var. Hadis, tefsir ve fenni ilimlerden ihtiyacımız olan tüm kitapların yayınevlerinden tarafından bizlere hediye edilmesini istiyoruz. Kütüphanemiz camide ve herkese açık olacağından çok faydalı olacağını düşünüyoruz."
Mahallede bulunan öğrencilerden İsmail Güngör, istediklerin kütüphanenin açıldığını ancak kütüphanede kitap olmadığını hatırlatarak, okumaları için bütün hayırseverlerden kitap talebinde bulunduklarını ifade etti.
Camilerinde çok güzel bir kütüphane açıldığını vurgulayan mahalle sakinlerinden Reşat Tunç, cami cemaatinin faydalanacağı kitaplarla dolması için kitaplara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok