Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Bir süre önce yapımına başlanan Bayındır Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı. Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun hasta yükünü azaltmaya yönelik yapılan semt polikliniği hasta kabulüne başladı.
Farklı branşlarda poliklinik hizmeti verilecek

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Batman İl merkezinde hizmet vermekte olan Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun olan mevcut hasta yükünü azaltmak ve sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacı ile Bayındır Mahallesinde bir süre önce başlatmış olduğumuz semt polikliniği tamamlanmış olup, 16.09.2019 tarihi itibariyle hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır. Batman Bölge Devlet Hastanesine Bağlı Bayındır Semt Polikliniği Bayındır Mah. 3607 Sok No:56 konumda bulunan binada Bayındır Aile Sağlığı Merkezi ile beraber hizmet vermektedir. 2 poliklinik odalı dâhiliye, 2 poliklinik odalı çocuk hastalıkları, 2 poliklinik odalı kadın hastalıkları, 1 poliklinik odalı KBB, 1 poliklinik odalı genel cerrahi, radyoloji polikliniği ve 1 poliklinik odalı göz hastalıklarından oluşan branşlar hizmet verecektir.” dedi.
Gerekli donanıma sahip

Pamukçu ilaveten şunu söyledi, “Tüm birimler ve tıbbi cihazlar son teknoloji ile donatılmış olup, semt polikliniğinde röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, hasta kabul, laboratuvar, acil müdahale odası, NST odası, pansuman odası, ultrason ve radyoloji odası bulunmaktadır. 10 doktor, 5 hemşire, 4 otomasyon görevlisi, 2 radyoloji teknisyeni, 5 temizlik personelinin hizmet vereceği Bayındır Semt polikliniğinin semt sakinlerine ve Batman’a hayırlı olmasını diliyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok