RESİM KURSUNA YOĞUN İLGİ
*RESİM KURSU İÇİN SON KAYIT 2 ARALIK (BUGÜN)*
Batman Belediyesi, çocukların sanatsal yeteneklerini artırmak, boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerine olanak sağlamak amacıyla ‘Çocuk Resim Atölyesi’ kursu açtı.
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilmeye başlanan resim atölyesinde; karakalem ve resim yapma teknikleri ile ilgili eğitimler de veriliyor.
8 Kasım tarihinde başlanan resim kursu kayıtları 2 Aralık (bugün) sona erecek. Kurslara 8 ila 45 yaş aralığındaki kursiyerler kayıt yaptırabilecek.
Kontenjanın sınırlı olduğu resim kursuna katılmak isteyen vatandaşların son kayıt tarihi olan 2 Aralık tarihinde (bugün) mesai bitimine kadar hiç vakit kaybetmeden başvuru yapmaları istendi.
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür sanat Merkezi’ndeki resim kurslarına çocuk, genç ve yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
Özellikle genç kesimin temelden resim eğitimi alarak Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakültelerine özel yetenek sınavlarına hazırlık eğitimi verildiğini ifade eden Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü : “Belediyemizce verilen kurslarda; kara kalem, guaj boya, akrilik boya ve yağlı boya teknikleri kullanılarak eğitimler verilmektedir. Resim eğitiminde çocuklar yaptıkları resimlerle özgüvenleri artmaktadır. Gençlerimiz boş zamanlarını daha verimli geçirdiği gibi kötü alışkanlıklardan da uzak kalmaktadırlar” ifadelerinde bulundu.

.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 02KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 03'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 04HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 05İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 06Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 07Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 08İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 09ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 10Güzellik sektörüne yeni soluk
- 11VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 12PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 13“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 14DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 152 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ




Henüz Yorum yok