PAMUKÇU'DAN VEDA MESAJI
DİYARBAKIR'A ATAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HAKAN PAMUKÇU'DAN VEDA MESAJI
Batman İl Sağlık Müdürlüğünden Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr.Mehmet Hakan Pamukçu bir veda mesajı yayımladı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Pamukçu,“ Bugün itibarıyla meslek hayatımın ilk günlerinden beri Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, çocuklarımın doğum yeri, 2. Memleketim Batman'dan Diyarbakır İl Sağlık Müdürü olarak ayrılıyorum.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Sağlık Müdürlüğüm döneminde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4 İlçe Devlet Hastanesi, 3 Semt Polikliniği, 4 Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 10’un üzerinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, onlarca erişkin, çocuk, yeni doğan yoğun bakım yatağı ve yeni hizmet birimleri açmamı lütfeden, hak ve adalet üstüne hela çerçevede çalışmamı nasip eden, Rabbime şükürler olsun.
Bu süreç içerisinde, bana desteklerini esirgemeyen başta sağlık Bakanımız Sayın Doktor Fahrettin Koca ve tüm devlet büyüklerimiz olmak üzere, beraber çalıştığım Sayın Valilerim, Sayın Milletvekillerim, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlardaki mesai arkadaşlarım, kıymetli basın çalışanları ve beni bağrına basan bütün Batman halkına teşekkür ederim.
Bununla beraber yaptığımız işlerde hastaların dualarını, teşekkürünü esas hak eden KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIDIR. Batman halkına 7 gün 24 saat hizmet eden, her zorluğa katlanan HEKİMİNDEN hemşiresini hemşiresine, 112 çalışanından temizlik görevlisine kadar herkese teşekkür ediyorum.
Bütün Batman halkından haklarını helal etmelerini istiyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Sağlıkla kalın. Saygılarımla."dedi.
Batman Objektif Gazetesi olarak, Dr. Hakan Pamukçu'ya komşu il Diyarbakır'da çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok