KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri, Hasankeyf, Sason’un ardından Kozluk ilçesinde devam edildi.
Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.
İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor.
Hazo Kalesi ve mesire alanlarıyla tanınan, eskilerin Şehr-i Zor olarak bildiği Kozluk ilçesindeki camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü; Abdülhamit Camii, Çarşı Camii, Nurullah Bey Camii, İbrahim Bey Camii, Rahmet Camii, İslam Bey Camii, Hazreti Hamza Camii, Güneşli Camii, Hazreti Bilal Camii, Vahdet Camii, Nur Camii, Yeni Camii, Hicret Camii, Zeynel Abidin Camii, Medine Camii, Çaybaşı Camii, Hasan Hüseyin Camii, Hazreti Ömer Camii, Seyit Camii, Bereket Camii, Yeşiltepe Camii, Tepeüstü Camii, Kavaklı Camii, Beşevler Camii, Ebubekir Camii, Yatılı Kur’an-ı Kerim Kursu ve Hicret Camii olmak üzere toplam 27 cami ve Kur’an-ı Kerim kursunun halılarını temizleyip dezenfekte etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok