YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi.
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
Burada partililere hitap eden Yavuz, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu söyledi.
20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle Türkiye’nin büyük bir yol kat ettiğini her alanda müşahede ediyoruz diyen Yavuz “Bu başarı, liderimize olan desteklerimizle oluyor. Biz de oylarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiğimiz için bu başarıda bütün millet olarak teşkilat olarak katkımız var. Oylarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri başımızda tutan milletimizle ne kadar övünsek az olur.

Biz Hayatımızın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mademki başımızda Ayasofya’yı açan, İHA’lar, SİHA’lar yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bizler de ‘yorulduk’ demeden ondan yük alacak, destek olacağız. Bu davayı çok kutlu bir dava olarak görüyorum ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yavuz ve heyeti, bir süre partililerle İstişare ettikten sonra temaslarda bulunmak üzere Hasankeyf’i ziyaret etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok