EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI
Yapımını Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yaptığı camii dualarla açıldı.
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde hayırsever Dinç ailesi tarafından yapılan 200 kişilik Hacı Tahir Dinç Camii ibadete açıldı.
.jpg)
Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılan caminin açılışına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İş insanı Selman Dinç, ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölgeye hizmet verdiğini ifade ederek, hastaneye böyle güzel ve modern bir cami kazandırdıkları Dinç ailesine teşekkür etti.
Ahmet Dinç Vakfı, İl Sağlık Müdürlüğümüzle ortaklaşa bir çalışma içerisine girdi ve ortaya bu güzel eser meydana geldi diyen Vali Şahin “Camimiz mimari özelliğiyle özgün bir yapı. Çok hızlı bir şekilde 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Ben bu güzel hizmeti vücuda getiren başta Dinç ailesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu ve bunun gibi hayırlı hizmetler yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah sayılarını artırsın inşallah” dedi.
Batman İl Müftüsü Nihat Kök tarafından yapılan duanın ardından Vali Şahin, protokol üyeleri ile birlikte caminin açılışını gerçekleştirerek, camide incelemelerde bulundu.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok