Fikirzen, başarılarını kanıtlamaya devam ediyor
Fikirzen, başarılarını kanıtlamaya devam ediyor
360 derece iletişim hizmeti veren ve 15 yıldır Batman’da çalışmalarını sürdüren Fikirzen Reklam Ajansı, sektörün öncü ulusal dergisi Campaign Türkiye Dergisi’nin Eylül sayısında yer aldı.
1968 yılından bu yana Reklam, Medya, PR ve Pazarlama İletişimi sektörlerinin global referans dergisi Campaign Türkiye’nin, sektörün kalbinin attığı İstanbul dışındaki şehirlerde büyük işler başaran ajansları konuk aldığı İstanbul Dışı Sayfası’na konuk olan Fikirzen, röportajda ajansın faaliyetlerinden, geçmiş dönem başarılı işlerinden ve gelecek hedeflerinden bahsetti. Reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörlerinin gelişimine katkı sağlamak misyonuyla İngiltere, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Hindistan edisyonlarından sonra Türkiye’de Türkçe olarak yayımlanan dergide ilk kez bir Batman firması yer aldı.
EKİP ÇALIŞMASI BAŞARI GETİRDİ
Ajansın Kurucusu Nurettin Kaya ve Cemal Kaya ile ajans ekibinin çalışmalarına yer verilen röportajda “İstanbul dışı sayfalarımızda bu ay Batman’dan Fikirzen’i misafir ettik. Yerel firmalar dışında, global firmaların bölgedeki yatırımları için de çalışmalar yapan ajansın odak noktası iyi fikir. Öyle ki isimlerini “Fikir ustası” koyacak kadar önemsiyorlar bunu. Geleneksel ve dijital reklamcılığı aynı çatı altında toplayan ajansla Batman’da yürüttükleri faaliyetleri konuştuk.” cümleleri dikkat çekti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok