“Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var”
**TÜRSAB 7. BYK toplantısı için Batman’a gelen Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, TÜRSAB toplantısında konuşmasıyla toplantıya damgasını vurdu. Bal; “Batman’da insanlığın ne kadar güzel olduğunu gittiğim her yerde anlatacağım” dedi.
“BATMAN’A MİSAFİRLERİNİZİ DE GÖNDERİN”
TÜRSAB 7. BYK toplantısı Batman’da üç gün süren etkinliklerle sona erdi. Önceki akşam Mado tesislerinde Vali Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve turizmciler bir araya geldi. Vali Deniz, konuklara Batman’ın 15 temmuz gecesindeki dik duruşunu hem anlattı hem de görüntülerle gösterdi. Vali Deniz; “Sizler Batman’a geldiniz. Buradaki huzur ve güveni gördünüz. Sizler geldiniz ama misafirlerinizi de gönderin bize. Batman sizin eviniz. Batman okuyan bir kent. Kütüphanelerimiz 22.00’lere kadar öğrencilerle dolu. İl ve ilçelerimizde tarihi güzelliklerimiz var” dedi.
“BATMAN’I BÖYLE BİLMİYORDUK”
Gece konuşan Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, Batman’ı gerçekten böyle bilmediklerini belirterek; “Batman’a gelmeden önce küçük bir kent olarak biliyorduk. ‘Kadınsınız, Batman’a nasıl gidersiniz?’ denildi bize. Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var. Oysaki Batman yaşanılabilir bir kent. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Meğerse öyle değilmiş. İnsanlığın ne kadar güzel olduğunu geldiğimiz Batman’da görüyoruz. Biz Batman’ı gerçekten böyle bilmiyorduk. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Fakat gördüğümüz tablo çok daha güzel. İyi ki Batman’a geldik diyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok