
VALİ CANALP, ATATÜRK'Ü ANDI
VALİ CANALP, ATATÜRK'Ü ANDI
Batman Valisi Ekrem Canalp, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve bağımsızlığın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 86. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla andı.
Vali Canalp, mesajında Atatürk’ün hayatını ülkesine ve milletine adadığını vurgulayarak, “Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlara ve sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur” dedi.
“Büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen vatanımızı ve değerlerimizi güçlendirerek geleceğe taşımayı, tarihimize olan vefa borcumuz olarak görüyoruz” ifadelerini kullanan Vali Canalp, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Atatürk’ün mirasına sahip çıkmanın ve devletin bekası ile milletin refahı için çalışmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.
Atatürk’ün izinde yürüyen bir millet olarak, Cumhuriyet’in kuruluş ilkelerine bağlılıkla ilerlediklerini vurgulayan Canalp, “Atatürk’ün gösterdiği istikamette, onun fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” diye ekledi.
Vali Canalp, “Bu duygu ve düşüncelerle; İstiklal Savaşı’mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden şanlı gazilerimizi saygıyla yâd ediyor, ruhlarının şad olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 02ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 03Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 04NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 05BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 0655 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
- 071344 İŞLETME DENETLENDİ
- 08ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 09PETROLSPOR 5'TE 5 YAPTI
- 10EKMEN “ADALET SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA”
- 1130 MİLYONLUK VURGUN YAPAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 12ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 132.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 14Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 15Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
Henüz Yorum yok