İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Spor Güvenliği Büro Amirliği Temsilcileri, TFF, ASFK ve Batman Petrolspor temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, ilimizde düzenlenecek olan sportif müsabakaların sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, “Müsabakaların sağlıklı bir biçimde yapılması sorumluluğu, kolluk güçlerinin yanında kulüplerimizin, hakemlerin, ilgili kurumların ve taraftar temsilcilerinin uhdesindedir. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğinde önümüzdeki sezon huzurlu bir biçimde geçecektir” diye konuştu.
Spor Güvenliği Büro Amirliği temsilcileri tarafından önümüzdeki sezonda alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan sunumun ardından toplantıda; 01 Eylül 2019 Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadı’nda Batman Petrolspor ile 1954 Kelkit Belediyespor takımları arasında oynanacak maç öncesi alınacak tedbirler görüşüldü.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 02BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 03Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 04ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 05SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 06EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 07BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 08ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 09BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 10Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 11OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 13M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 14AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 15CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ




Henüz Yorum yok