
YENİDEN REFAH PARTİSİ "TÜRKİYE BU OYUNA SESSİZ KALMAMALI"
Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı, Gazze’de yaşanan soykırıma ilişkin basın açıklaması yayımladı.
Yeniden Refah Partisi tarafından yayımlanan basın açıklamasında, Filistinlilerin topraklarından zorla çıkarıldığı ve yerlerine İsrailli yerleşimcilerin yerleştirileceği vurgulanarak, "Buna göz yummayacağız, seyirci kalmayacağız" denildi.
Açıklamada, 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırıların yeni bir boyut kazandığı belirtilerek, "İsrail’in eli kanlı ortağı Amerika Birleşik Devletleri, Gazze’de emlak vurgununa hazırlanıyor" ifadeleri kullanıldı.
"Türkiye Bu Oyuna Sessiz Kalmamalı"
İsrail’in bölgedeki işgal planlarına karşı Türkiye’nin daha aktif bir tavır alması gerektiği vurgulanan açıklamada "Her geçen gün Türkiye sınırına doğru ilerleyen Siyonist işgal planlarına karşı uyanık olacağız ve halkımızı da uyandıracağız" denildi.
Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı, hükümetin İsrail ile tüm ilişkileri kesmesi gerektiğini belirterek "Türkiye’deki tüm Amerikan üsleri ve radarları kapatılmalı, İsrail ile petrol başta olmak üzere tüm ticaret kesilmeli, diplomatik ilişkiler sıfırlanmalı" denildi. Ayrıca, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 ülkelerinin İsrail’e yaptırım uygulaması için Türkiye’nin diplomatik girişimlerde bulunması gerektiği vurgulandı.
"ABD ve İsrail’e Karşı En Sert Tedbirleri Alın"
Parti yetkilileri, Türkiye’nin İsrail ve ABD’ye karşı en sert tedbirleri alması gerektiğini belirterek, hükümete çağrıda bulundu. "Bugün 81 ilde, 635 bin üyemizle birlikte sesleniyoruz: Korkmayın! En radikal tedbirleri alın! Para vermezler diye endişelenmeyin, halk olarak arkanızda duracağız!" ifadeleri kullanıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok