BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
BİR PARK DAHA HİZMETE HAZIR
Batman Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi 4057. Sokakta bulunan boş araziyi semt sakinlerinin dinlenebileceği bir alana kavuşturdu.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yaklaşık 3,5 dönüm arazi üzerinde yapılan parkın içerisinde yürüyüş alanları, aydınlatma direği, çimlendirilmiş bölümler, mahalle sakinlerinin oturup dinlenebileceği kamelya, ağaçlandırılmış bölümlerle parkın estetiğine uygun çöp kutuları yer alıyor.
Batman Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünün konuya ilişkin açıklaması şöyle; Daha fazla yeşil alan kazandırmak için yapılan çalışmalarda, Belediyemize ait boş arazileri değerlendiren ekiplerimiz, vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oynayabileceği yeşil alanların artırılması için çalışmalarını hızlandırdı.
Belediye yetkilileri, kent merkezinde kişi başına düşen yeşil alan sayısını artırmayı hedeflediklerini, vatandaşların rahatlıkla dinlenip, dolaşabileceği ve sosyalleşmeye büyük katkı sağlayan parkların her geçen gün artacağının müjdesini verdi.
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Batman genelinde bulunan tüm parkların kapalı olmasından dolayı yeni yapılan parkın, salgının bertaraf edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok