HDP STK'LARLA BULUŞTU
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Buluşmaya kentteki bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, HDP Parti İl yöneticileri, Batman Milletvekili, Necdet İpekyüz, görevden alınan eski Eş Başkanı Songül Korkmaz, PM, üyesi, Barış Anneleri Meclisi, HDP ile DBP Parti Meclis Üyeleri katılım gösterdi. HDP İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik yoğun katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek sözü STK temsilcilerine bıraktı.
.jpg)
HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “Başta barış anneleri olmak üzere buraya katılan siyasi partiler, STK’lar ve basın mensubu arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Batman il örgütü, HDP ve bütün bileşenleri adına hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi. İpekyüz, ''Kongremizden bu yana STK ve diğer demokratik kitle örgütleriyle bir araya gelip ‘Ne oluyor? Ne bitiyor? Önümüzdeki süreç nasıl işleyecek?’ üzerine çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. İlk buluşmamızı Amed’de yaptık. Buna paralel olarak İstanbul’da bizim STK’lardan sorumlu Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan eşliğinde birçok yerde buluşmalarımız devam etti.
Amed, Siirt ve Batman’la beraber daha bir çok yerde bu çalışma sürecek. Buradaki asıl amaç bir şeyler açıklamak, deklere etmek değil, sizleri dinlemektir'' dedi. Ardından konuşan HDP Parti Meclisi Üyesi Naci Bilici ise sivil toplum örgütlerinin mücadeledeki önemine değinerek, yoğun saldırıların olduğu bu süreçte birlik ve dayanışmanın büyük kazanç getireceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından buluşma basına kapalı bir şekilde devam etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok