Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Bir süre önce yapımına başlanan Bayındır Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı. Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun hasta yükünü azaltmaya yönelik yapılan semt polikliniği hasta kabulüne başladı.
Farklı branşlarda poliklinik hizmeti verilecek

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Batman İl merkezinde hizmet vermekte olan Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun olan mevcut hasta yükünü azaltmak ve sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacı ile Bayındır Mahallesinde bir süre önce başlatmış olduğumuz semt polikliniği tamamlanmış olup, 16.09.2019 tarihi itibariyle hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır. Batman Bölge Devlet Hastanesine Bağlı Bayındır Semt Polikliniği Bayındır Mah. 3607 Sok No:56 konumda bulunan binada Bayındır Aile Sağlığı Merkezi ile beraber hizmet vermektedir. 2 poliklinik odalı dâhiliye, 2 poliklinik odalı çocuk hastalıkları, 2 poliklinik odalı kadın hastalıkları, 1 poliklinik odalı KBB, 1 poliklinik odalı genel cerrahi, radyoloji polikliniği ve 1 poliklinik odalı göz hastalıklarından oluşan branşlar hizmet verecektir.” dedi.
Gerekli donanıma sahip

Pamukçu ilaveten şunu söyledi, “Tüm birimler ve tıbbi cihazlar son teknoloji ile donatılmış olup, semt polikliniğinde röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, hasta kabul, laboratuvar, acil müdahale odası, NST odası, pansuman odası, ultrason ve radyoloji odası bulunmaktadır. 10 doktor, 5 hemşire, 4 otomasyon görevlisi, 2 radyoloji teknisyeni, 5 temizlik personelinin hizmet vereceği Bayındır Semt polikliniğinin semt sakinlerine ve Batman’a hayırlı olmasını diliyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok