GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
İş İnsanı Aydın Gülmez
“Petrolspor’un kurumlara devredilmesi en doğru karar olacak”
Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un TPAO’ya yeniden devredilmesi talebiyle Batman Yerel Basınında yer alan ortak habere destek verdi.
KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
Kulübün kapanma noktasına geldiği dönemde Petrolspor’u devir aldıklarını hatırlatan İş İnsanı Aydın Gülmez “Kulübün zor şartlar altında ligde mücadele etmesi her Batmanlının olduğu gibi beni de üzüyordu. Yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonunda kulübü devir aldık. Orta sıralarda bulunan takımımızı yaptığımız icraatlarla o yıl play-off finali oynattık. Diğer 2 yılda ligde mücadele etmesini sağladık. Başarılı ve başarısız olduğumuz dönemler oldu. Daha sonra kulübü birçok teklifler gelmesine rağmen kulübü yönetimimizde görev yapan, güvendiğimiz ve inandığımız arkadaşımız Ekrem Konaç’a devir ettik. Ekrem arkadaşımız da elinden geldiği kadar takımı ligde tutmayı başardı” dedi.
KULÜPLER KURUMSALLAŞARAK BAŞARIYA ULAŞABİLİR
Türkiye Futbol Liglerinde kurumlara bağlı olmadan ayakta kalmayı başaran takım sayısının az odlunu belirten Gülmez “Bu ekonomik darboğazda her hangi bir kulübü tek başına birinin sırtlaması çok zordur. Yerel basının gündeme getirdiği gibi, kulübün sağlam temeli olabilmesi için TPAO’ya devri en doğrusudur. Tabi TPAO ile birlikte Batman dinamikleri de kulübümüze sahip çıkmalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Kulüpler şahıslar üzerinden değil kurumsallaşarak başarıyı yakalayabilir” dedi.
DESTEĞİM SÜRECEK
Kuruluşundan bu yana TPAO kulübe her türlü imkanı verdiğini ve vermeye devam ettiğini belirten Gülmez “Başta TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin ve Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batmanlı diğer kurumlar ve iş insanları ile birlikte bu kulübün sağlam temellere oturması sağlanmalıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada kulübümüze desteğimiz sürecektir. ” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 02Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 03OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 05M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 06AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 07CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 082 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 09Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 10İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 11BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 12VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 13GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 14TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 15BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ




Henüz Yorum yok