
Ak Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı
e-Temayül Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Abdurrahman Döğücügözetiminde yapıldı.
Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen ‘e temayül’ yoklamasına AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, AK Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Yoğun ilgilinin olduğu e-Temayül’de, Batman merkezin yanı sıra, ilçe belediye başkan adaylığı için de oy kullanıldı.
Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için AK Parti Batman İl Başkanlığına başvuran aday adaylarının da hazır bulunduğu elektronik Temayül yoklamasında, 54 aday adayı için 556 partili bilgisayardan oy kullandı. Aday adaylarının dışında da oy kullanılabilen e-Temayül yoklaması demokratik bir ortamda geçti.
e-Temayül ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Murat Güneştekin; “Bu yeni sistemle birlikte çok daha hızlı, etkin bir şekilde teşkilat yoklamalarımızı gerçekleştirmiş olacağız. AK Parti, her türlü yeniliği siyasi olarak teşkilatlarına sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen e-temayül yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok