İnternete Talep Arttı
İnternete Talep Arttı
Uzaktan eğitim sistemi ile birlikte eğitimlerin internet üzerinden verilmesi üzerine evlerinde internet bağlantısı bulunmayan vatandaşlar, Telekom İl müdürlüğüne akın ediyor.
GÜNDE ORTALAMA 400 BAŞVURU
Uzaktan eğitimin Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden verilmesinin ardından son günlerde internette talep patlaması yaşanıyor. Hergün yüzlerce vatandaş, Batman Türk Telekom İl Müdürlüğüne akın ediyor.
Eğitim alan öğrencilerin aileleri, çocuklarının eğitim alabilmelerini sağlayacak olan internet bağlatmak için uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Eğitimin başlamasına sayılı günler kala hergün yaklaşık 400 kişi internet bağlatmak için Telekom İl müdürlüğüne başvuruyor. Bazı mahallelerde önceki yıllarda yaşanan hırsızlıklardan dolayı kabloların çalınması, vatandaşları zora oktu. İnternet altyapısına zarar veren hırsızlar yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşlar, altyapının sağlanması için Telekom’a başvuruyor. Telekom il müdürlüğü yetkililerinin gelen talepler karşısında ekip sayılarını arttırdığı ve mahallelerde altyapı ile ilgili sorunları çözmek için çalıştıkları öğrenildi. İnternet bağlatmak için yaklaşık 2 Bin talep beklerken, daha önce günde 200 bağlantı yapan ekip sayısının arttırılması ile bu sayının günlük 400’e çıktığı öğrenildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok