DEM ADAYLARINA BÜYÜK KARŞILAMA
DEM Parti adayları konvoyla karşılandı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman İl Örgütü, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde aday göstereceği eşbaşkanlarını görkemli bir şölenle halka tanıttı.

Adaylar partililer tarafından Kıra Dağı’nda karşılandı. Kıra dağına gelen yüzlerce kişi eşbaşkan adaylarını karşıladı. eşbaşkan adaylarının karşılanmasından sonra yüzlerce araçlık konvoyla Şehir Turu yapıldı. Ardından belediye eş başkan adayları Mehdi Öztüzün ve Gülistan Sönük, ilçe ve belde adaylarıyla beraber seçim otobüsü üstünde parti binası önünde partililere seslendi.

“BİZ BİR SEÇİM PARTİSİ DEĞİL, ÇÖZÜM PARTİSİYİZ”
Burada partililere seslenen Belediye eş başkan adayı Av. Mehdi Öztüzün, “ Biz üç dille belediyeyi yöneteceğiz. Arap, Türk ve Kürt arkadaşlarımız var. Biz bu yeni yaşamı beraber inşa edeceğiz. Değerli halkımız, değerli Batman halkı, bizler demokratik ulus felsefesiyle halkların beraber yaşamını inşa etmeye geldik. Ben Kürt sorunu demiyorum, Kürt-Türk ilişkileri yara aldı. Emperiyal güçlerin bu halklar üzerine, Kürdü-Türk’ü birbirine düşmanlaştırmak üzerine oynanan oyunları boşa çıkaran bir güç var. Bu ülke Kürdü, Türk’ü ve Arabıyla bir birimize mecburuz. Elin okyanus ötesindeki planlarına biz hayır diyeceğiz. Biz bir seçim partisi değiliz, biz çözüm partisiyiz. Bizim bir derdimiz var; yoksul halk çocukları ölüyor. Yoksul halkımız, ülkenin yüzde 95’i birbirine düşmanlaştırılıyor. Biz kutuplaşma siyasetine de karşı durarak geldik. Bizim kimseyle kavga değil, bizim inşa etme derdimiz var. Bu inşayı yaparken de tüm kurumlarla, tüm oluşumlarla ortaklaşmaya hazırız. Bugün bu ülke dışında bizim yaşama şansımız yok. Bu ülkeyi ya beraberce cennete çeviririz, ya da herkes kaybedecek” dedi.
Belediye eşbaşkan adayı Gülistan Sönük ise, “ Biz beraberce bir seçim süreci atlattık. Bu seçim dünya siyaseti tarihinde bir örnek oldu. Biz tüm dünyaya demokrasi ve birlik -beraberlik dersi veriyoruz. Siz çok değerli ve kıymetlisiniz. Biz sizin için ne yaparsak biliyoruz ki eksik kalacak. Ama biz burada söz veriyoruz ki, bizim amacımız sizlere layık olmak” dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 02SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 03SANTEK KURULU TOPLANDI
- 04KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 05BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 06BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 07AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 08BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 09BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 10KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 11EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 12BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 13VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ
- 14BATİŞ’ten Türkiye–Dubai İş Birliği Forumu: Yeni Ticari Köprüler Kuruluyor
- 15KÜLTÜRÜN KALBİ BATMAN’DA ATTI




Henüz Yorum yok