ÜNİVERSİTEDEN YENİ ERASMUS ANLAŞMALARI
Batman Üniversitesi, uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki üniversitelerle yeni Erasmus anlaşmaları imzaladı.
Yapılan bu iş birlikleriyle hem öğrencilerin hem de akademik ve idari personelin uluslararası deneyim kazanmasının önü açıldı. Üniversite yetkilileri, anlaşmaların temel hedefinin öğrencilerin ve personelin akademik vizyonunu genişletmek, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek ve genel eğitim kalitesine katkı sunmak olduğunu belirtti.
Bu kapsamda Polonya, Slovakya, Bulgaristan ve Sırbistan gibi ülkelerden önemli üniversitelerle protokoller imzalandı. Anlaşma yapılan üniversiteler arasında: · Polonya: Jagiellonian University, Radom Academy of Economics, State University of Applied Sciences in Krosno · Slovakya: University of Trnava · Bulgaristan: University of Economics, Technical University (Varna) · Sırbistan: Belgrade University · Ayrıca: University of Gdansk gibi köklü yükseköğretim kurumları yer alıyor. Gerçekleştirilen bu anlaşmalar sayesinde birçok farklı akademik alanda öğrenci ve personel değişimi mümkün hale geldi.
Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Eğitim Bilimleri, Çocuk Gelişimi, Biyoloji, Matematik, İstatistik, Alman Dili ve Edebiyatı, Radyoloji ve Etik, Turizm, Ekonomi, Pazarlama, Maliye, Vergi ve Muhasebe, Spor Bilimleri ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi gibi bölümler bu değişim programlarından yararlanabilecek. Anlaşmalar doğrultusunda öğrenciler, anlaşmalı üniversitelerde bir veya iki dönem eğitim alabilecek; akademik ve idari personel ise ders verme ya da eğitim alma amaçlı değişim programlarına katılabilecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok