
"SİLAH ÇÖZÜM GETİRMEDİ
'SİYASET YAPMAMIZDAN RAHATSIZ OLUYORLAR'
Kültür mahallesinde HÜDA PAR’ın gerçekleştirdiği seçim mitingine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Silah, şiddet, çözüm getirmedi. Bundan sonra da getirmeyecek” dedi.
“KÜRT GENÇLERİNİ YEDİRMEYİZ”
Kültür mahallesindeki Kültür Camii yanında gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, birilerinin Kürt halkına siyaset olarak gösterdiği şey Türk soluna hizmetten başka bir şey olmadığını belirtti. Kürtleri birbirine düşmanlaştıran siyasetin fayda getirmeyeceğini belirten Yapıcıoğlu, “Marjinal Türk soluna hizmet edenlere Kürt gençlerini yedirmeyiz. Türkiye’deki en yakıcı meselelerden biri ve yeni yüzyılda mutlaka çözülmesi gereken meselelerden biri de Kürt meselesidir. Toplumsal huzurun sağlanması iç barışın temini ve kardeşliğin tesisi için mutlaka meselenin adalet temelinde çözülmesi gerekiyor. Silah, şiddet, çözüm getirmedi. Bundan sonra da getirmeyecek. Adaletle çözümün adresi Hüda-Par’dır” dedi.
“TİLKİLERİN DÖNEMİ GEÇTİ”
Kimsenin kardeşliklerini bozamayacağını belirten HÜDA PAR Batman Belediye Başkanı adayı Serkan Ramanlı, “Kimse birbirimize olan sevgimizi baltalamayacak, kimse birliğimizi yok edemeyecek. Arslanlar kalkmış bugün meydandadırlar. Tilkilerin dönemi geçti, tilkilerin dönemi bitti. 31 Martta inşallah hayattan tat alacağız, kardeşliğimizden tat alacağız, birlikteliğimizden tat alacağız. Biz irademizi elimize alacağız. Biz ne Ankara’nın kayyımından, ne de Kandilin kayyımından razıyız. Biz irademizin sahibiyiz. İrademizi her kim elimizden alırsa bize hizmet etsin. Türkçe ne ise, Arapça, Farsça ne ise Kürtçe de odur. Biz dilimize de sahip çıkacağız. Çocuklarımıza dilimizi öğretceğiz, kültür ve edebiyatımıza, sanatımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 02AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 03Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 04DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 06MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 07RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 08PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 09YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 10YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 11Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 12ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 13TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 14“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 15ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
Henüz Yorum yok