Güneydoğu’da Bir İlk
Yaşam Hastanesi’nde Hareket Analiz Laboratuvarı Açıldı!
Güneydoğu Anadolu Bölgesi, sağlık alanında büyük bir yenilikle tanışıyor! Yaşam Hastanesi, modern cihazlarla donatılmış Hareket Analiz Laboratuvarını hizmete açtı.
Vücut Problemlerine Yüksek Teknoloji Çözüm
Laboratuvarda kullanılan son model cihazlar, kas kısalıkları ve zayıflıkları, eklem hareket açıklığı, yürüyüş ve duruş bozuklukları gibi pek çok sorunu tespit edebiliyor. Ayrıca, vestibüler denge testleri de bu laboratuvarda başarıyla gerçekleştiriliyor. Artık vücut ağrılarının ve postür bozukluklarının kökenine inmek çok daha kolay olacak.
Duruş Analizinde Detaylı Tespitler
Yeni laboratuvarda kamburluk, skolyoz ve bel, boyun, sırt, omuz, kalça ve diz problemleri gibi duruş bozuklukları en ince detayına kadar analiz edilebiliyor. Bu sayede, ağrı ve vücut imajını olumsuz etkileyen sorunlar erkenden tespit edilerek tedavi planları oluşturuluyor.
Yürüyüş ve Duruş Analizinde Devrim
Laboratuvar, yürüyüş bozukluklarının teşhisinde de büyük rol oynayacak. Düz tabanlık, çukur tabanlık, ayak bileği deformiteleri ve ayak parmak sorunları gibi problemler detaylı analizlerle belirleniyor. Ayrıca, ayağın 10 farklı bölgesine ait basınç dağılımı tespit edilerek, kişinin yürüyüş ve duruş bozukluklarına yönelik çözümler geliştiriliyor.
Kişiye Özel Ayakkabı Tabanlık Tasarımı
Ayağında düz taban, çukur taban veya basınç dağılımı sorunu olan kişiler için özel ayakkabı tabanlıkları tasarlanıyor. Bu sayede, ayak arkı ve parmak desteği kişiye özel ayarlanarak şikayetler minimuma indirgeniyor.
Yaşam Hastanesi’nin bu yenilikçi hareket analiz laboratuvarı, bölge halkının sağlığını iyileştirmede önemli bir adım olacak. Fzt. Mesut Yavuz ve ekibi, dünya standartlarında sundukları bu hizmetle birçok kişinin hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok