BATMAN PETROLSPOR 1. LİG’DE
Batman Petrolspor kupayı kaldırdı, sezonu 6-0’la taçlandırdı. Batman Petrolspor, Kepezspor karşısında aldığı 6-0’lık farklı galibiyetle sezonu görkemli bir şekilde tamamlayarak şampiyonluk kupasını taraftarlarının önünde kaldırdı.
Kırmızı-beyazlı ekip, sahasında oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle şampiyonluğunu resmen ilan ederken, tribünlerde ve şehir genelinde büyük bir coşku yaşandı.

BATMAN'DA TARİHİ ZAFER
Sezonun son haftasında Kepezspor’u farklı skorla geçen Batman Petrolspor, şampiyonluk kupasını kendi sahasında, binlerce taraftarın tezahüratları eşliğinde havaya kaldırdı. Karşılaşma sonrası statta başlayan kutlamalar gece boyunca şehir merkezinde de devam etti.
NASIROĞLU, “BİRLİK OLDUK, İNANDIK, BAŞARDIK”
Batman Şehir Stadı’nda düzenlenen kupa törenine AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi Ekrem Canalp, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mehmet Hakan Toy, kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Törende futbolculara madalyaları takdim edilirken, şampiyonluk kupası Milletvekili Nasıroğlu ve takım kaptanlarının ellerinde yükseldi. Büyük bir coşkunun yaşandığı törende taraftarlar takımlarını uzun süre alkışladı.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Nasıroğlu, Batman’ın hak ettiği bir şampiyonluğa ulaştığını belirterek, “Geçen yıl buruk bir sevinç yaşamıştık. Ancak bu yıl mücadele ederek, emek vererek ve hak ederek şampiyon olduk. Bu başarı, Batman’ın her alanda başarıyı hak ettiğinin göstergesidir.” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Nasıroğlu, şu ifadeleri kullandı : “Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım, çalışalım, mücadele edelim, alın teri dökelim. Başarı güzeldir, başarıyı paylaşmak ise çok daha güzeldir. Bu mutluluğu bugün hep birlikte yaşıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz; bu şehirde yaşayan herkes bu gururu hak ediyor.” Batman Petrolspor’un farklı ülkelerden ve Türkiye’nin çeşitli illerinden sporcuları bünyesinde barındırdığını ifade eden Nasıroğlu, kentin uluslararası alanda da adından söz ettirmesi gerektiğini vurguladı. Nasıroğlu, “Batmanlılar, Batmanlı olmaktan gurur duymalıdır. Nereden gelmiş olurlarsa olsunlar, Batman’da yaşayan herkes Batmanlıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 02BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 03BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 04İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 05BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 06VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 07Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 08ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 09“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 10PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 11SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 12BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 13Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 14TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK
- 15BATMAN’DA “BARIŞ SÜRECİ” PANELİ




Henüz Yorum yok