
YANGINDA MAHSUR KALDILAR
Batman merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde eski bir bankanın hurda ihalesini alan Burhan Şahin ve iki arkadaşı, eski bankanın kazan dairesinde spiral ile demir kestikleri esnada yangın çıktı. Yangın esnasında kepenklerin otomatik kapanması nedeniyle mahsur kalan hurdacılar, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan özel bir banka 3 gün gönce başka bir yere taşındı. Bankadaki hurdaların ihalesini alan 3 kişi, bugün öğle saatlerinde eski bankanın kazan dairesinde hurda toplarken spiralden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber veridi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alındı.
Yangın esnasında 3 hurdacı içeride mahsur kaldı. Hurdacılar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ambulansın da hazır bulunduğu yangında polis ekipleri tarafında da güvenlik önlemleri alındı.
Yangında mahsur kalan hurdacılardan Burhan Şahin, o anları şu şekilde anlattı: “Biz üç arkadaş daha önce taşınan bankanın hurdalarını ihale aldık. Hurdalarını topluyorduk. Kazan dairesindeydik. Demirleri spiral ile keserken kıvılcımlardan kazan dairesinde yangın çıktı. O esnada elektrikler de kesildi. Yangının çıkmasıyla eski bankadan çıkmak istedik. Ancak bankanın otomatik kepengi kapanmıştı. Vatandaşlar tarafından kepenk zorla açarak bizleri kurtardılar.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok