RAMAZAN ETKİNLİKLERİ GÜZELLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleriyle devam ediyor
Uzun yıllar sonra Batman’da Batman Belediyesinin Necat Nasıroğlu Külliyesinde düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızı ve güzellikleriyle devam ediyor.
Her geçen gün Batman halkının uğrak yeri haline gelen külliyede yapılan etkinlikler takdir toplarken, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Necat Nasıroğlu Külliyesinde yapılan etkinlikler kapsamında her gün gelen konuklara iftar yemeği verilirken, aynı zamanda ücretsiz ikramlardan da yararlanabiliyor. Çocuk ve gençlere yönelik etkinliklerin yanı sıra dini sohbet ve tasavvuf musiki konserlerinde yer aldığı organizasyonlarda etkinliklerin her yaş kesimine hitap etmesi Batman kamuoyu tarafından büyük takdir topluyor.
MURAT BELET KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

Ünlü İlahi ve Ezgi Sanatçısı Murat Belet, Cumartesi günü Necat Nasıroğlu Külliyesinde Batman halkıyla bir araya geldi. Okuduğu birbirinden güzel ilahi, şiir ve ezgilerle vatandaşların ruhuna dokunan Murat Belet, gördüğü ilgi nedeniyle Batman halkına teşekkür etti. Ünlü sanatçı Murat Belet yaptığı açıklamada; “Öncelikle böylesine muazzam ve devasa külliyeye hayran kaldığımı belirtmek istiyorum. Yapanlardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca Batman’da bulunmaktan ve Batman halkıyla buluşmaktan da çok mutlu olduğumun bilinmesini isterim. Bizleri buraya davet ederek kıymetli Batmanlı hemşerilerimle buluşturan başta Valimiz ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili sayın Ekrem Canalp’a, Başkan Yardımcılarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese kalbi şükranlarımı sunuyorum.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok