BAŞARILI YILDIZ GÖREVDEN ALINDI
AFAD MÜDÜRÜ AHMET YILDIZ GÖREVDEN ALINDI
Bartın AFAD Müdürlüğünde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Ahmet Yıldız, görevden alınarak Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı.
BARTIN'DA 21 AY GÖREV YAPABİLDİ
Bartın Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürü değişti. İçişleri Bakanlığı, pek çok şehirde AFAD müdürlerine yönelik atama kararlarını peş peşe yayınladı. Buna göre AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız’ın memleketi Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı. Mart 2021’de Bartın AFAD İl Müdürü olarak atanan Yıldız, 21 ay sonra görevden alınarak Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı.
“BARTIN’DAN ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARLA AYRILIYORUZ”
.jpg)
Bartın AFAD İl Müdürü iken izinli olduğu sürede memleketinde görevden alındığı öğrenen Ahmet Yıldız, 30 yıllık devlet memurluğu görevini aynı azim ve kararlıkla tarafına tevdi edilen her bir görevi yürütmeye devam edeceğini belirtti. Yıldız, “AFAD kurumunda son olarak görev yaptığım İl’in, afetselliği, yangın ve maden kazası gibi bir çok çeşitlilik arz eden olaylara ilişkin hizmeti elbette devletimizin sunduğu imkanların yanında yönetici/idareci perspektifi, kaabiliyeti ve öngörüsü ile yönetişim de bulunduğum personelimde aile kavramı bilincini oluşturarak, kimseyi ötekileştirmeden çalışanın şevk ve iştiyakını doğru planlama ile entegre ederek, sevk ve idareyi sağlayıp, rantabıl ve başarılı hizmetlerde bulunduk. Maalesef bu duruş ve yaklaşım makam ve mevki için sürdürülebilirliğinin olmadığı siz duyarlı ve hakkaniyetli vatandaşlarımızın malumlarıdır. Dolayısıyla bu duruş ve gayeye sahip olanlar için maalesef bu durum her zaman için beklenen kaçınılmaz bir olgudur. İşte bugün bizde görevden alınarak bunu yaşıyoruz. Bildiğiniz üzere, görevimizi layıkıyla ifa etme çaba, gayret, azim ve şevkimiz birçok kere maalesef görevden alma yönüyle sekteye uğratıldı. Elbette bu duruma üzüldük. Zira acı ve sevinç gibi duygulara sahip bir varlık ve insanız. Lakin asla devletimize küsmek gibi bir yanlışın içinde bulunmamız beklenemez ve olamaz. Hangi şart, koşul ve ünvanda görev verilirse verilsin, görev kutsaldır anlayışıyla hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bartınlı hemşehrilerimden helallik istiyorum. Hiçbir zaman ötekileştirmediniz, yakınlık ve samimiyetin en güzelini sergilediniz. Çok güzel dostluklar biriktirip ayrılıyoruz. Her zaman telefonum ve yüreğim sizlere açık Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok