ÜNİVERSİTE'YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
BÜ’YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
Batman Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi, 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı.
“ÖNEMLİ BİR PROJE…”
Batman Üniversitesi’nde ‘Gençlik Katılımı Proje’ başvuruları kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı. Avrupa Birliği tarafından destek hakkı kazanan projeyle ilgili açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kuşaklar arasındaki en önemli konulardan biri olan dijitalliği ele almasının projenin desteklenmesini daha da anlamlı kıldığını belirtti.
REKTÖR DEMİR, MANAP'I TEBRİK ETTİ
Desteklenmeye değer görülen bu nitelikli projenin akademik literatüre önemli katkı sunacağını ifade eden Rektör Demir, projenin psikolojik ve sosyolojik açıdan da topluma fayda sağlayacağını vurguladı. Batman Üniversitesinin hem fiziki hem de akademik kapasitesini her geçen gün artırarak nitelikli çalışmalara imza attığının altını çizen Rektör Demir, projesi destek hakkı kazanan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ı başarısından dolayı tebrik ederek üniversite akademik personelinin bu tür projelere başvurmaları teşvikinde bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 02İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 03BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 05FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 07“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 08TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 09KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 10“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 11ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 12BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 13İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 14BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 15DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ




Henüz Yorum yok