Kızılay 10 milyon ihtiyaç sahibine ulaşacak
Kızılay Ramazan ayını fırsat bilerek "Ramazan'ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında dünya genelinde 10 milyon muhtaca ulaşmayı hedefliyor.
Konu hakkında bilgi veren Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Tezdiğ, "Bu yıl ‘Ramazan'ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım" sloganıyla bir kampanya düzenleyen Türk Kızılay'ı, yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 10 milyon ihtiyaç sahibine yardım elini uzatmayı planlıyor. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı, aşevlerinden yemek ve maddi destekte bulunacak olan Kızılay, Türkiye’nin dört bir tarafında titiz bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalardan biri de Batman ilimiz. Dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan, sadece kişinin ihtiyaç sahibi olup olmadığını gözeterek hareket eden Kızılayımız, şubemizin özverili çalışmaları sayesinde ailelerin tespitini yaptı. Bu kapsamda hane ziyaretleri yaparak ailelerimize ihtiyacı olan gıda yardımını yapıyoruz.” dedi.
Zekat, fitre ve fidyesini de Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen hayırseverlerin olduğunu belirten Tezdiğ, “Onlar adına da bu yardımları ulaştıracağız. Ramazanın bereketini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak, onların sofralarını da bereketlendirmek boynumuzun borcudur. Şu an ekiplerimiz dünyanın dört bir tarafında mazlumlara yardım için seferber oldu. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak ben de bu çalışmaya destek vermek için hane ziyaretleri yapıyorum. Ziyaretlerim Ramazan ayı boyunca sürecek. İnşallah bu Ramazan’da daha fazla insanın gönlünü yapmak nasip olur. Bağışçılarımıza bu noktada teşekkür ediyorum. Veren el ile alan el arasında güvenli bir köprü olan Kızılay'ı tercih etmeleri hepimizi gururlandırıyor.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok