VALİ ŞAHİN "HEDEFİŞSİZLİĞİ AZALTMAK"
Batman Valisi Hulusi Şahin Hedef, işsizliği azaltmak
İşsizlikle mücadele kapsamında Batman Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlara kolaylık sağlayan Batman Valiliği, bu kez Belediyenin de iştirak edileceği istihdam protokolüne dahil edilecek. Bu kapsamda Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi, Batman Ticaret Odası ve Batman Ticaret Borsası arasında gerçekleştirilmesi planlanan "Nitelikli Eğitimle Nitelikli İstihdam" projesine ilişkin protokol, Batman Belediyesi meclis gündemine alındı.
“BATMANI 2023’E HAZIRLAMALIYIZ”
İşsizlikle mücadele konusunda açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin,
Batman; eğitim, sanayi ve tarım alanlarında çok dinamik bir ilimizdir. Bu itibarla “istihdamın” sürdürülebilir olmasını sağlamak için bu alanların üzerinde durmamız gerekmektedir. Bu nedenle gerek İŞKUR imkânlarıyla gerek işverenlerimizin çabalarıyla ‘işsizlikle mücadele’ ederken aynı şekilde ‘ortak bir girişimcilik ve üretim ruhunu’ önemsiyoruz. Batman, birçok büyükşehirden daha hızlı ve istikrarlı gelişiyor ve büyüyor. Batman; bölgemizde sanayi, üretim ve hizmet sektörleri açısından yıldızı parlayan bir kentimizdir. Batman İŞKUR tarafından yayınlanan bu rapor, iş dünyamıza, gençlerimize ve kadınlarımıza iş hayatına katılmaları için devletimizin sağladığı imkânları göstermesi açısından önemli bir çalışmadır. Umarım birçok yatırımcı ve yeni girişimci için bu çalışma, bir cesaret kaynağı olur ve yeni yatırımların kapılarını aralar. Bu eserin bir amacı da budur. Batman özellikle tekstil, kimya ve tarım sektörlerinde kendinden söz ettiren bir şehrimizdir. Bu anlamda yatırımcımızın yanındayız. Yatırımcıların önünü açarak tüm kamu hizmetlerini seferber etmekteyiz.
Elbette ki çözüm bekleyen sorunlarımız bulunmaktadır. Bu sorunları ortak akıl vizyonu ile aşacağımızdan şüphem yoktur. Bu bağlamda devletimizin ve hükümetimizin 2023 hedeflerine Batman’ımızı da hazırlamak durumundayız. Bunun için çok çalışmalıyız ve çok üretmeliyiz. Kalkınma ve üretme huzurun garantisidir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok