Batman’da toplantı yasağı getirildi
Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, HDP tarafından 3 Eylül Cumartesi günü “1 Eylül Dünya Barış Günü” ile ilgili yapılacak miting ile il genelinde yapılması planlanan toplantılara yasak getirildiği belirtildi.
Yasağın 3 Eylül’de geçerli olduğunun bildirildiği açıklamada, bölgede son zamanlarda sık sık bombalı saldırılar meydana geldiği hatırlatıldı.
Açıklamada, “Ülkemizde ve özelikle de bölgemizde son zamanlarda meydana gelen bombalı terör olayları dikkate alınarak, kamu düzenini ciddi şekilde bozacak olayların çıkabileceği ve suç işleneceğine dair açık ve yakın tehlike mevcut olduğu değerlendirilerek, İl İdaresi Kanununun 11/A-C, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17 ve 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunun 11. Maddesinin (m) bendi uyarınca, il sınırları içerisinde huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının, başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve kamu esenliğinin sağlanması amacıyla 03 Eylül tarihinde ilimizde düzenlenmesi istenilen açık hava toplantısının ve bu amaçla oluşabilecek tüm toplanmaların Valilik Makamının kararı ile yasaklanmıştır.” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 02İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 03İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 04BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 05“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 06FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 08“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 09TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 10KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 11“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 12ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 13BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 14İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 15BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ




Henüz Yorum yok