FESTİVALE YOĞUN İLGİ
FESTİVALE YOĞUN İLGİ
Batman Valiliği koordinesinde; Batman Belediyesi, Kozluk Kaymakamlığı, Kozluk Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle “Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür ve Turizm Festivali’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Üç gün süren festival kapsamında doğa yürüyüşü, kamp etkinliklerinin yanı sıra Hazo kalesinde gökyüzü gündüz gözlem etkinlikleri ve Kale Mahallesi’ndeki İbrahim Bey Camisi’nde ilahi ve ney dinletisi de gerçekleştirildi.
CANALP ÇİFTÇİ STANDLARI TEK TEK GEZDİ
Festival, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımıyla, ilçe merkezinde bir statta düzenlenen kapanış programıyla son buldu. Vali Canalp, köylerde yetiştirilen ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek, üreticilerle bir süre sohbet etti.
ÜRETİME KATKI SUNANLARA BELGE
İlçede yetiştirilen ürünlerin üretim kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sunan üreticilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından festival, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin konseriyle devam etti. Program, festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren Batmanlı Fotoğrafçı Orhan Kartal’a ödül verilmesinin ardında son buldu.
GASTRONOMİ FESTİVALİ ÜÇ HAFTA SONRA YAPILACAK
Programın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, “Festivaller şehri Batman, İlke sözüyle başlatmış olduğumuz ilçe festivallerimizin şu anda sonuncusunu Kozluk’ta gerçekleştirdik. Festivallerimizin en sonuncusu Batman Gastronomi festivali ile festivallerin finalini yapacağız. Finali de muhteşem olacak. Üç hafta sonra gastronomi festivalimizi gerçekleştireceğiz. Tarih netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok