KADRO BEKLERKEN, İŞSİZ KALACAKLAR
KADRO BEKLERKEN, İŞSİZ KALACAKLAR
TP Bölge Müdürlüğünde 1 Kasım 2018 itibari ile sözleşmesi biten eski taşeron firma ihaleyi kaybedince, ihaleyi alan yeni Gaziantep firması, mevcut 62 çalışana 1 Kasım 2018 itibari ile iş akitlerinin fesh edileceğini bildirdi.
Bunun üzerine şaşkına dönen ve çaresiz bir şekilde beklemeye başlayan TP’deki 62 taşeron çalışanı kadro beklerken işsiz kalma ile karşı karşıya kaldılar.
KİT kapsamında bulunan ve kısa zamanda kadro beklentileri olan taşeron çalışanları, yetkililerin kendilerine sahip çıkmasını istedi.
KIŞ ÖNCESİ, AİLELER PERİŞAN OLACAK
Kış öncesi işsiz kalma ile karşı karşıya kalacak olan TP’deki 62 taşeron personeli için Batman kamuoyu ayağa kalktı. Alınan bilgilere göre yıllardır taşeron olarak çalışan 62 personele, ihaleyi alan Gaziantep firması kapıyı gösterdi. Olaya sert tepki gösteren emekçiler, yeni firmanın kendileriyle devam etmesini istediler.
“VALİMİZ VE VEKİLİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Son derece mağdur duruma düşeceklerini belirten TP’de çalışan 62 taşeron personeli Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Siyasi partilerin il başkanları, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve her kesimden destek beklediklerini açıkladılar. Özellikle Batman’ın yerel ve ulusal basın emekçilerinden destek bekleyen TP emekçileri mağduriyetlerinin giderilmesi bekleniliyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİŞ HASTANESİNE YENİ TOMOGRAFİ CİHAZI
- 0230 MİLYON EKMEK DAĞITILDI
- 03KIZILAY EKİPLERİ BELEDİYEDE KAN BAĞIŞI ALDI
- 04ÖZ BELEDİYE-İŞ SENDİKASINDAN İŞÇİ SINIFINA ÇAĞRI
- 05Belediyede 80 personel alımı için kura çekimi yapıldı
- 06Başkan Çiftçi'den Vergi Dairesi Müdürü’ne ziyaret
- 07İl Başkanı Şahsi, Mobil Narkotik Eğitim Aracını ziyaret etti
- 08CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK
- 09HAVUZ VE ŞELALELERİN BAKIMI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10VALİ CANALP, SAHA İNCELEMELERİNDE BULUNDU
- 11KORİK MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI
- 12ERKÖKLÜ’YE YENİ ULAŞIM GÜZERGÂHI
- 13İL BAŞKANI YILMAZ “BM, SOYKIRIMA ARTIK SESSİZ KALAMAZ”
- 14Atatürk Ortaokulu’ndan Gazze’ye Destek Kermesi
- 15




Henüz Yorum yok