Camide açılan kütüphane kitap yardımı bekliyor
Batman merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Selimiye Camiinde açtıkları kütüphanede kitap olmadığını söyleyen Selimiye Camii Dernek Başkanlığı, yayınevlerinden kitap talebinde bulundu.
Batman Selimiye Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Resul Güngör, uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları kütüphane için yaklaşık 10 bin kitaba ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek talebinde bulundu.
Güngör, "Kütüphanemiz var, ancak kütüphaneye koyacak kitaplarımız yok. Yaklaşık 10 bine yakın kitaba ihtiyacımız vardır. Yaptığımız kütüphaneden mahallemizde bulunan cami cemaati, okul ve medrese öğrencilerine faydalanacaktır. Bu konuda yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek bekliyoruz. Cami Derneği olarak maddi sıkıntılardan dolayı kitap alamıyoruz. Yapacakları destekten dolayı şimdiden kendilerinden Allah razı olsun diyoruz." dedi.
Açılan kütüphane için kitap isteyen cami müdavimlerinden Cemil Tunç ise şunları söyledi:
"Selimiye Camisinde bir kütüphane açtık. Kitaplarımız yok. Bu konuda Türkçe, Kürtçe, Arapça kitaplara ihtiyacımız var. Hadis, tefsir ve fenni ilimlerden ihtiyacımız olan tüm kitapların yayınevlerinden tarafından bizlere hediye edilmesini istiyoruz. Kütüphanemiz camide ve herkese açık olacağından çok faydalı olacağını düşünüyoruz."
Mahallede bulunan öğrencilerden İsmail Güngör, istediklerin kütüphanenin açıldığını ancak kütüphanede kitap olmadığını hatırlatarak, okumaları için bütün hayırseverlerden kitap talebinde bulunduklarını ifade etti.
Camilerinde çok güzel bir kütüphane açıldığını vurgulayan mahalle sakinlerinden Reşat Tunç, cami cemaatinin faydalanacağı kitaplarla dolması için kitaplara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok