KORKMAZ DEPREM BÖLGESİNDEYDİ
KORKMAZ DEPREM BÖLGESİNDEYDİ
Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, Elazığ’da yaşanan 6,8’lik depremin ardından çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etmek üzere Elazığ iline gitti.
Belediye Eş Başkanı Korkmaz; HDP Batman Milletvekili Dr. Nejdet İpekyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya ve Belediye Meclis üyeleri ile HDP İl ve İlçe yöneticilerinin de bulunduğu heyetle gittiği Elazığ ilinde depremzedelerle bir araya geldi.
Kendi partilerine ait Belediyelerinin başlatmış olduğu yardım kampanyası çerçevesinde depremzedelere destek amacıyla Elazığ’a gönderilen yardımların Elazığ Valiliği tarafından şehre alınmasına izin verilmediğini ifade eden Belediye Eş Başkanı Korkmaz, depremzede vatandaşlara manevi anlamda destekte bulunduklarını belirterek: “Batman Belediyesi olarak Elazığ halkını ziyaret etmek ve yaşanan sıkıntı ve sorunların yerinde tespiti amacıyla Elazığ iline geldik. Büyükler her ne kadar deprem travmasını atlatmış olsa da çocuklar büyükler gibi bu travmayı henüz atlatabilmiş değiller. Öncelikle çocukların deprem korkularını üzerlerinden atabilmeleri için psikolojik desteğin verilmesi şarttır. Ümit ediyoruz ki, bir daha bu ve buna benzer acılar yaşanmasın. Depremin yaşandığı birçok yerde eksikliklerin bulunduğunu gözlemledik. Yardımların depremin yaşandığı bölgelerde adilane bir şekilde dağıtılması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok